Ansiktsbehandling i present

Ansiktsbehandling i present

God morgon i vårsolen

I födelsedagspresent så fick jag presentkort på en ansiktsbehandling hos en salong i Kungsbacka. Nu äntligen har jag bokat tid, så imorgon ska jag dit och få den. Det är faktiskt första gången som jag testar att få en ansiktsbehandling på en salong även om jag ofta håller på med en massa ansiktsmasker och sånt hemma. Jag tycker det är väldigt roligt med hudvård så det var verkligen en toppenpresent att få och det känns lyxigt att få bli ompysslad så där. Även om det är första gången jag får en ansiktsbehandling så kanske det inte blir min sista, det ska bli spännande i alla fall.

Idag var det verkligen så konstigt väder när jag gick till jobbet, både regn och sol samtidigt och dessutom jättekallt. Jag längtar till värmen kommer. Gör ni också det? Men solen och ljuset gör i alla fall att man känner sig piggare. En vän till mig som också gillar hudvård och olika skönhetsbehandlingar brukar alltid se så pigg och fräsch ut när hon varit på ansiktsbehandling så jag hoppas också på att jag gör det. Jag har kommit på att dricka pressad grapefrukt på morgonen fungerar bra för att få fin hy. Dricka mycket vatten om dagarna är också bra, vilket jag är alldeles för dålig på när det är kallt ute.

Att ha något att se fram emot tycker jag påverkar ens energi och där med utstrålning, så det borde man nog försöka ha oftare – något roligt inbokat som man ser fram emot. Bra sömn är väl ännu en sak, men där skulle jag behöva en förbättring. I perioder sover jag okej men andra perioder sover jag jättedåligt och det är klart att det påverkar ens energi och lyster. Nog om det, nu får jag återgå till att jobba. Men jag önskar er en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.