Ask Soul & Lightworker

Ask Soul & Lightworker

God dagens såhär mitt i lunchen! Hoppas ni äter något riktigt gott och samlar på er energi för att ta vara på resten av den här dagen. Själv tänkte jag använda den energin för att skriva ett inlägg till er, ett inlägg som kommer handla om healing i Lund samt om företaget Ask Soul & Lightworker som har hjälpt mig med det.

Under nästintill hela mitt liv har jag varit väldigt mottaglig för allt som har med andevärlden att göra, jag känner till lätt av energier och liknande. Därför kände jag att healing var ett ypperligt alternativ för mig när jag kände att jag var i en svacka. Under en period hade jag känt mig väldigt nere, jag mådde inte längre lika bra som jag brukade göra. Jag hade då försökt ett par saker med förhoppningen att jag skulle må bättre men ingenting fungerade för mig. Då började jag fundera på att gå på healing i Lund, för att få bort de negativa energierna från mig. Jag vände mig till Ask Soul & Lightworker för det, det fanns mycket positivt att läsa om dem så jag kände att jag skulle få bra hjälp där. Personalen på det här företaget var väldigt trevlig, man kände sig verkligen väl bemött och välkomnad. Enligt mig var hela atomsfären på det här företaget väldigt lugn och härlig, vilket gjorde en väldigt avslappnad. Själva behandlingen var även den väldigt avslappnad och skön, det var som att jag kunde känna när de negativa energierna försvann. Efter att jag varit hos dem för healing i Lund mådde jag mycket bättre, jag hade hittat en behandling som verkligen fungerade för mig. Om ni själva skulle vilja prova på healing tycker jag definitivt att ni borde vända er till det här företaget, efter min upplevelse tror jag att alla kan få den hjälpen de behöver av dem.


Kommentarer är stängda.