Återbesök hos min bästa frisör i Östersund

Återbesök hos min bästa frisör i Östersund

Hejsan på er

Imorgon ska jag äntligen på återbesök till min frisör i Östersund. Det var ett tag sedan nu som jag var där så nu ska hon få fräscha upp de blonda slingorna och klippa topparna. Men så funderar jag på att lägga i en rosa eller lila toning, så där så det skiftar i ljus pastellig färg. Jag tycker det ser så fint och somrigt ut. Jag ska fråga min frisör vad hon tycker men jag har tittat på en hel del bilder och blir mer och mer nyfiken på att testa. Lägger man i en toning så går det ju ändå ur efter några tvättar.

När jag var yngre så höll jag på att färga och testa mer, men sedan så märkte jag hur det slet så på håret och jag ville kunna spara ut och få långt fint hår så då lät jag bli att färga det så mycket ett tag och det gjorde stor skillnad på hårets kvalitet. Men så får man ju såna där infall och perioder när man känner ett behov av att pigga upp och göra en förändring och då är det lätt att det är just håret som man gör något med.

Vad jag dock har lärt mig är att inte boka tid hos sin frisör när man är som mest ledsen, typ om man blivit dumpad eller något sådant. Jag har nämligen gjort det förut och det slutar nästan alltid med att jag klipper håret kort för att jag vill få en nystart och sedan ångrar jag mig efteråt. Det kan vara hur fint som helst, det är liksom inte frisyren det är fel på , men anledningen och syftet blir liksom fel och det slutar sällan helt bra. Hoppas nu ni har en riktig toppendag!


Kommentarer är stängda.