Blomsterbud till min vän i Lund

Blomsterbud till min vän i Lund

God morgon min fina följare

Igår fyllde en av mina bästa vänner år men vi bor många mil ifrån varandra så därför beställde jag ett blomsterbud till henne. Jag hittade en blomsterbutik i Lund som kunde leverera blomsterbud till henne och de var jättetrevliga. Eftersom jag vet att min vän tycker om blommor och inte förväntade sig något sånt här så var det extra roligt, jag älskar att fixa sådana överraskningar.

Jag ringde till butiken och fick säga ungefär hur mycket jag ville att det skulle kosta, om jag hade några önskemål på särskilda blommor eller färger och när jag sa att det var födelsedagsblommor till en vän så fick de också en idé om vilken känsla som buketten skulle ha. Sen fick jag också säga vilket meddelande eller hälsning som jag ville att de skulle skriva på det tillhörande kortet. Efter de hade gjort buketten så var de så gulliga att de skickade en bild på resultatet och jag kunde swisha min betalning, verkligen smidigt och bra service.

När min vän fick blommorna hade hon blivit alldeles rörd så det blev verkligen lyckat. Vi ska fira henne längre fram och då ska jag åka dit och hälsa på, men det är ju ändå roligt att kunna ge något även på själva födelsedagen. Om du har någon du tänker lite extra på, oavsett om det är en särskilt dag eller inte så kan jag verkligen rekommendera att ordna med blomsterbud för det blir så lyckat och uppskattat. Jag vet nog ingen som inte skulle bli glad av en så fin överraskning.

Jag har fått blomsterbud en gång på min födelsedag och det är något jag minns och känner tacksamhet för långt efter att blommorna vissnat. Ha nu en underbar dag och berätta för de du tycker om att du tänker på dem. Kram!


Kommentarer är stängda.