Blomsterbutiken Gumman Grön i Mora

Blomsterbutiken Gumman Grön i Mora

Hej åter igen, alla mina sköna läsare, och varmt välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av nätet! Här i mitt inlägg idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och dela med mig av någonting som jag vet har varit rätt så efterfrågat bland er läsare, som befinner er i Mora och Rättvik med omnejd, att jag faktiskt ska dela med mig av och det är nämligen angående den blomsterbutik som jag har nämnt att jag väljer att vända mig till då jag vill få fin inredning, fina blommor och hjälp med arrangemang och så vidare! Denna blomsterbutik heter ju inget annat än Gumman Grön och ligger här i Mora Centrum där jag själv både bor och arbetar.

Det här är en blomsterbutik som jag verkligen varmt kan tipsa om att ni vänder er till nästa gång ni ska fixa riktigt fina blomsterarrangemang eller behöver köra ut blommor med bud och så vidare. Det finns så mycket fint och trevligt som man kan hitta hos Gumman Grön, så jag kan ju även då varmt rekommendera att ni faktiskt tar och tittar in hos henne nästa gång som ni kanske har vägarna förbi. Jag tycker personligen hur som helst att hon är supertrevlig och jag får verkligen alltid precis den hjälp och service som jag är i behov av när det kommer till det som jag är ute efter. Hur som helst så hoppas jag verkligen att det här tipset kommer att kunna vara behjälpligt för er som nu har frågat mig om detta och jag tycker absolut att ni ska kika lite närmare på Gumman Grön och hennes blomsterbutik ifall det nu är så att ni är intresserade av detta. Jag kommer att ta och slänga in en liten länk så att ni kan klicka er in på Gumman Grön och hennes egna sida, så kan ni ju faktiskt läsa på lite mer själva! Jag hoppas nu att ni får en riktigt fin vecka, så hörs vi ju snart av igen.


Kommentarer är stängda.