Healing i Skövde

Healing i Skövde

Hej hopp!

Är ni redo för ännu ett blogginlägg? Idag hade jag tänkt tipsa er om en behandlingsform som är väldigt unik och spännande. Behandlingen jag pratar om är healing och jag kommer ta er tillbaka till den gamla japanska kultur och rekommendera er reikihealing. Jag är en stor beundrare av healing och det är helt ofattbart vilken kraft som vi människor besitter. Det finns flera gånger som jag väljer healing istället för andra olika typer av behandlingar och metoder, jag tänkte dela med mig om när jag brukar ta del av healing.

Jag har väldigt lätt för att bli stressad och det har både sina för och nackdelar. Med den egenskapen så gör det att jag har ganska bra kontroll och stor vana av att hantera situationer trots att jag är stressad. Nackdelarna är dock betydligt större, jag får lätt huvudvärk och orken försvinner väldigt fort. Framförallt så har stress en dålig inverkan på kroppen. Därför brukar jag då ta del av reikihealing för att komma bort från stressen och få rätt balans igen.

Ibland kan man av olika anledningar få värk i kroppen och det är också något som kan påverka en negativt. Jag får oftast värk efter en förkylning och då brukar jag ta hjälp av healing som hjälper min kropp att få igång sin läkningsförmåga.

Den absolut bästa gången när jag använder mig av healing är när jag bara vill koppla av och få en skön stund. Man behöver absolut inte gå på någon behandling bara för att man har bekymmer, det är faktiskt väldigt skönt att göra det bara för att hålla kroppens energier i balans.

Sådär, det är mina tre största anledningar till att jag går på healing här i Skövde och jag kan varmt rekommendera alla er följare att prova av en härlig behandling.  


Kommentarer är stängda.