Bleka tänderna

Bleka tänderna

God förmiddag alla läsare idag ska vi prata lite om tandblekning som med åren har blivit en allt mer populär behandling. Det är väl inte så konstigt egentligen, jag menar vi alla vill ju att våra tänder ska se fräscha och rena ut. Om det finns en smidig och enkel möjlighet att kunna åtgärda det så är det en självklarhet att man börjar överväga den lösningen.

Jag kan meddela att jag har gjort tandblekning en gång och det fungerar verkligen, du ser ett tydligt resultat som om man anstränger sig kan sitta i ganska länge faktiskt. Den tandblekning som jag gjorde var på en tandläkarklinik, men jag har också sett att det finns metoder som möjliggör det för att bleka tänderna hemma. Nu är jag väldigt noggrann med mina tänder och min munhälsa så jag tror faktiskt att jag hade vågat använda mig av någon sådan metod. Det hade inte känts lika säkert som det gör när en tandläkare utför behandlingen. Jag tänker inte uttala mig huruvida de behandlingarna faktiskt fungerar eller inte, och det är av den enkla anledningen att jag inte har testat det.

Ett vitt leende är om du frågar mig väldigt fint. Jag upplevde att det gav en liten boost till mitt självförtroende, vilket var positivt. Tidigare var jag lite rädd för att le och jag vet att man inte ska bry sig så mycket om vad andra tycker, men det är verkligen lättare sagt än gjort. Så det utöver att jag tyckte det såg finare ut så mådde jag också lite bättre.

Självklart gäller det att ta hand om sina tänder även fast man gör en tandblekning, bara för att tänderna är vitare så betyder inte det att problem inte kan uppstå. Vill man också ha ett långvarigt resultat så är det en stor fördel om man är noga med sin tandvård.


Kommentarer är stängda.